TÜRSAB’dan  Ahmet Erbaş’a teşekkür ve destek mesajı
300x250

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Kütahya adına yaptığı sıra dışı çalışmalarından biri daha ülke genelinde ses getirdi.

Milletvekili Erbaş’ın farklı siyasi kimliklerden oluşan toplum liderlerini bir araya toplayan ve ilin tanıtımını amaçlayan “Kütahya Seni Bekliyor”  isimli projesine TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulundan da destek geldi.  TURSAB projenin dikkat çekici olduğuna vurgu yaptı, çalışmalarınızı takdirle izliyoruz dedi ve destek mesajı verdi.

Kurul Başkanı Murat Başkanoğlu tarafından Ahmet Erbaş’a gönderilen mesajda şu görüşlere yer verildi ;

“Özellikle porselen ve çinileri ile uluslar arası alanda haklı bir ünü olan Kütahya’da başlattığınız ve halkımızın da sosyal medyada kutahyasenibekliyor hashtag’ı ile destek verdiği projenin turizmciler olarak dikkatimizi çektiğini ve çalışmalarınızı takdirle izlediğimizi belirtmek isteriz.

Medeniyetler beşiği olan güzel ülkemizde ekonomiye can veren turizm sektörünün daha da gelişmesi adına turizm profesyonelleri olarak projeye gönülden ve fiilen destek ve bölgenizde info düzenlemek istiyoruz. Gerçekleştireceğimiz info programının turistik gurupları ve münferit ziyaretçileri arttıracağına aynı zamanda Kütahya ilinin tanıtımına önemli bir etken olacağına inanıyoruz.

Birlikte güzel başarılara imza atacağımızı temenni eder, turizme göstermiş olduğunuz destek ve ilgiye teşekkür ederiz”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği