UNICERA'YA GÜRAL DAMGASI
300x250

 

Türkiye'nin en güçlü ve en önemli firmalarından olan Güral Seramik ve Güral Vit, sektörün lider markalarının bir araya geldiği UNICERA 2023 Fuarında yerini aldı.

Türkiye Seramik Federasyonu’nun liderliğinde düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA 2023, kapılarını açtı.

Düzenlenen fuara Türkiye’nin Seramik ve yapı sektörünün önemli markaları katılım sağladı. Fuara damga vuran stantların başında Güral Seramik ve Güral Vit geldi. Türkiye’nin en büyük yerli ve milli üretim tesislerine sahip olan Güral Seramik ve Güral Vit, 10 kasıma kadar sürecek olan fuarda, ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.sw

Açılışı TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank tarafından yapılan fuara, Nesrin Güral, Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral ile birlikte bizzat katılan İsmet Güral, TOOB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve diğer ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

Üretim faaliyetine yeni başlamasına rağmen, kısa sürede sektörde adından söz ettiren Güral Seramik’in standında, yeni görücüye çıkan çevre ve doğa dostu ürünler hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, Güral Vit standında ise uluslar arası tasarım ödüllü ürünleri görmekten gurur duyduklarını söyledi. Nesrin Güral'ın tasarladığı Double Deck ve Health gibi uluslar arası ödüllü ürünlerin, yapı dünyasına yeni bir bakış açısı getirdiğini ifade eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Güral Seramik ve Güral Vitrifiye ailesini, çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği