Kütahya'da Isıtma ve Soğutma Projesi için çalışmalar başlatıldı
300x250
 
Danimarka-Türkiye Arası Stratejik Sektör İş Birliği Verimli ve Düşük Karbonlu Isıtma ve Soğutma Projesi İstişare Toplantısı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Danimarka Türkiye Arası Stratejik Sektör İş Birliği Verimli ve Düşük Karbonlu Isıtma ve Soğutma Projesi Faz-3 aşaması için çalışmalar başladı.
 
Bu kapsamda, Kütahya Belediyesi'nin Etüd Proje Müdürlüğü başta olmak üzere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü ile T. C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı heyeti, Danimarka Büyükelçiliği heyeti, İller Bankası Genel Müdürlüğü heyeti ve Danfoss firması ekipleri Kütahya kent merkezine gelerek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında bir İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.
 
Belediye Bengisu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, Kütahya’da uygulanması planlanan bölgesel ısıtma ve soğutma projesi hakkında istişareler yapıldı. Toplantı sonunda en verimli uygulamaya yönelik kararlar alındı. Şehirde belirlenen pilot bölgede jeotermal kaynakların da bölgesel ısıtma ve soğutma amacıyla değerlendirilmesi planlanıyor. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği