Tarihlerde HATA VAR! BAĞ-KUR'lu vatandaşların dikkatine
300x250

Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK) , Bağ-Kur kapsamında sigortalı olup yapılandırmaya başvuru yapıp müracaat eden bazı sigortalılara ait ödeme planlarının ikinci ve takip eden taksitlerin son ödeme tarihlerinin hatalı olduğu tespit edildiği bildirildi.

SGK tarafından yapılan duyuruda vatandaşların e-Devlet sistemi üzerinden güncel ödeme planlarına ulaşabilecekleri bildirildi.

SGK'dan yapılan açıklamada " 5510 sayılı Kanunun 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi (BAĞ-KUR) kapsamında sigortalı olup, 7440 sayılı Kanun kapsamında 26/05/2023 tarihinden sonra yapılandırmaya müracaat edenlerden bazı sigortalılarımıza ait ödeme planlarının ikinci ve takip eden taksitlerin son ödeme tarihlerinin hatalı olduğu tespit edilmiştir.

Bu kapsamdaki sigortalıların mağduriyet yaşamamaları adına 31/07/2023 tarihine kadar birinci ve ikinci taksitlerini ödemeleri gerekmektedir.

Sigortalılarımız güncel ödeme planlarına, sosyal güvenlik il müdürlüklerimizden/sosyal güvenlik merkezlerimizden ve e-Devlet üzerinden ulaşabilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği