Kütahya İl Özel İdaresi ilk 10'da yer alıyor
300x250

Kütahya İl Özel İdaresinin 2024 yılı bütçesi 935 milyon TL olarak belirlendi

Kütahya İl Genel Meclisi (İGM), Kasım ayı bütçe görüşmelerini tamamlayarak 2024 yılı bütçesini belirledi. İl Özel İdaresinin bütçesi, 935 milyon TL olarak kararlaştırıldı.

Bütçenin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Musa Işın, 2023 yılında gerçekleştirilen önemli hizmetlere dikkat çekti ve 2024 yılında da aynı hız, adil davranış ve öncelikli yatırımlarla bütçenin en iyi şekilde değerlendirileceğini aktardı.

“2023 YILINDA BÜTÇE ETKİN VE VERİMLİ KULLANILDI”

2023 bütçesinin başarılı bir şekilde uygulandığını ve önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirterek katkılarından dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ile emeği geçen herkese teşekkür eden  Vali Işın, kamu yararı ve ilin çıkarları doğrultusunda bütçenin etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

“KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ İLK ONDA YER ALIYOR”

Özellikle köylerin altyapı sorunlarının çözümünün öncelikli hedefleri arasında olduğunu ifade eden Vali Musa Işın , tarımdan sağlığa, kültür varlıklarından eğitime kadar İl Özel İdaresinin birçok alanda görevi olduğunu söyledi. Kütahya İl Özel İdaresinin etkin bir şekilde çalıştığını ve diğer özel idareler arasında ilk sıralarda yer aldığını belirterek bu durumdan memnuniyet duyduğunu da dile getiren Vali Işın , “Kütahya İl Özel İdaresi çok etkin. Diğer özel idareleriyle kıyasladığımızda ilk onda yer alıyor. Bu da bizi memnun etmektedir” dedi.

 “HERKESİN KABUL EDEBİLECEĞİ ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRMEKLE MÜKELLEFİZ”

Hakkaniyet ölçüsünde ve herkesin kabul edebileceği şekilde hizmet sunmanın önemine vurgu yapan Vali Musa Işın, “Biz adil bir şekilde Kütahya’mızın, ilçe ve köylerimize hizmet etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Bizim hiçbirimizin şahsi bir gayreti yoktur. Hakkaniyet ölçüsünde ve herkesin kabul edebileceği şekilde hizmet götürmekle mükellef olduğumuz için bizim yaptığımız hizmetten de vatandaşımız memnundur. 2024 yılında da bu hızla, bu adil davranışla, öncelikli yatırımlarla inşallah bütçemizi sizlerin desteğiyle en iyi şekilde deruhte edeceğiz” diye konuştu.

 “2024 YILINDA DA HİZMETLERİMİZİ ARTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”

2024 yılı bütçesinin bir önceki yıla göre yüzde 55 oranında artırıldığını dile getiren Vali Işın “İnşallah hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Adil, şeffaf, hesap verilebilir bir bütçe uygulamasıyla, 2024 yılında da çalışkanlığımızı gayretimizi daha yüksek bir noktaya taşımak suretiyle hizmetlerimizi yerine getireceğiz. İşlerimizi takip edeceğiz, kendi haline bırakmayacağız” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ise 2023 yılında planladıkları işlerin büyük bir bölümünü tamamladıklarını ve kalanları da yıl sonuna kadar bitireceklerini söyledi. Özcura, Sayın Valimizin destekleriyle İl Özel İdaresi Araç ve Makine Parkını bütçeden herhangi bir harcama yapılmaksızın güçlendirdiklerini belirterek teşekkür etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği