Kütahya huzur ve güven şehri
300x250

 

Kütahya Valisi Musa Işın, il ve ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı emniyet amirleri, şube müdürleri ve polis memurlarıyla bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen programda, Vali Işın emniyet teşkilatını çalışmalarından dolayı takdir etti ve uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

“KÜTAHYA HUZUR VE GÜVEN ŞEHRİ”

Kütahya’nın huzur ve güven şehri olduğunun altını çizen Kütahya Valisi Musa Işın, “Her ne kadar ilimiz emniyet ve asayiş açısından diğer illere göre daha huzurlu bir il ise de bu huzuru bozabilecek her türlü hadisenin zuhur etme ihtimali de vardır. Bu nedenle ilimizin emniyet ve asayişini temin etme konusunda bugüne kadar gösterdiğiniz gayreti artırarak devam etmesini istirham ediyoruz” dedi.

 “HERHANGİ BİR KÖTÜ NİYETİN DAHİ KÜTAHYA’DA HAREKET ETMESİNE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

“En önemli meselemiz milletin can ve mal güvenliğini sağlamaktır” diyen Vali Musa Işın, bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini belirterek şunları söyledi: “İster emaresi olsun ister olmasın herhangi bir kötü niyetin dahi Kütahya’da hareket etmesine asla izin vermeyeceğiz.”

 “UYUŞTURUCU TERÖRDEN DAHA TEHLİKELİ BİR HAL ALDI”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın belirlediği öncelikli meselelerin terör, çeteler ve uyuşturucu olduğunu hatırlatan Musa Işın , uyuşturucunun terörden daha tehlikeli bir hal aldığını belirtti. Uyuşturucuyla topyekûn mücadele çağrısını yineleyen Vali Işın , “Mesele insanları tutuklayıp içeri atma meselesi değildir. Elbette suç işleyene gerekli işlem yapılacaktır ancak biz istiyoruz ki bu madde kullanılmasın. Bu işi sadece emniyet ve jandarmayla çözemeyiz, aileleri mutlaka bu mücadelenin içine sokmamız lazım” diye konuştu.

AİLELERİ MÜCADELENİN PAYDAŞI YAPMALIYIZ”

Ailelerin ve eğitim kurumlarının uyuşturucuyla mücadelede önemine dikkat çeken  Vali Musa Işın, ilk ve ortaöğretim eğitim kurumları ile üniversitelerde uyuşturucuyla mücadeleye yönelik farkındalık çalışmaları yapılması talimatı verdi. Vali Işın, “Aileleri mücadelenin paydaşı yapmalıyız” dedi ve bu konuda herkesin sorumluluk almasını istedi.

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği